Tuotteet
LUOMU JA LÄHITUOTETTU ON HYVÄÄ!
Seuraava lihaerä saapuu viikolla 38!
Osan meidän tuotteista, kuten lihaa, makkaraa, salamia ja meetvurstia, löydät myös ajoittain Maatilapuodista, Eestinkyläntie 316, 02480 Kirkkonummi.
Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensikäden tietoa lihamyynnistämme!
Tarjoamme tilamme luonnonmukaisesti ja lähituotettua tuoretta naudan- ja karitsanlihaa, ilman välikäsiä! Myymme naudanlihaa noin kerran kuukaudessa ja karitsanlihaa kesän lopulla ja syksyllä, ei pääsiäiseksi. Ennakkotilaa lihalaatikkosi ja nouda sopimuksen mukaan yhteistyökumppaneiltamme Maatilapuodista.
Meillä ei ole omaa tilamyymälää.
Suoramyynti tarkoittaa lyhyitä toimitusketjuja. Käytämme Vainion teurastamoa Orimattilassa ja lähellä sijaitsevaa lihaleikkaamoa Lihatukkua Päijät-Hämeessä. Ruho riiputetaan reilun viikon ajan ennenkuin se leikataan ja pakataan. Myymämme naudanliha tulee Hereford- ja Angushiehoistamme joiden teurastusikä on 12-24 kk. Karitsanliha tulee meidän Texel ja Dorperrotuisista karitsoista.
Liha on tuore, ellei muuta mainita, ja pakattu vakumiin 0,5 - 1,5 kg:n pakkauksiin ja on valmis valmistukseen.
Tilaa lihalaatikkosi: hanna@jeggars.fi
Varmistamme tilauksen ja hakuajankohdan.
TUOTTEEMME

Luomu naudanlihaa
Hinta: 22,00 €/kg
Lihat myydään n. 10 kg:n laatikoissa.
Laatikot sisältävät n. 6,5 kg jauhelihaa 0,5 kg:n pakkauksissa + paisteja ja yksi file/entrecote n. 1 kg:n pakkauksissa.

Luomu karitsanlihaa
Hinta: 23,00 €/kg
Myymme karitsanlihalaatikoita, n. 6-9 kg/laatikko.
Karitsanlaatikko sisältää puolikkaat karitsan lihat, eli: Luuttomia paisteja, Potkaa, Kyljyksiä, Niskaa viipaleina ja jauhelihaa.

Ihanat lampaantaljat
Hinta: 80-170 €/kpl
Varastossa on valkoisia ja ruskeita taljoja
Koko: pituus 100-150 cm ja leveys 60-80 cm. Postimaksu lisätään hintaan.

Kuivia koivuklapeja
SLUT FÖR I ÅR!
Pris: 110,00 €/säck.
1,5 m3 kuivaa koivuklapia säkeittäin. Ainoastaan noudettuna tilalta.
UUTISKIRJE
TILAUS
Osoite: Jeggarsintie 6, 02480 Kirkkonummi
Puhelin: 050 367 6829 / Hanna
Koivuhalkoja / LOPPU TÄLTÄ VUODELTA:
050 512 2333 / Rickard
